skip to Main Content

Williams Familiedag zaterdag 21 december 2019

Wij nodigen jullie graag uit om met je gezinsleden (+ opa’s en oma’s) op onze  familiedag te komen in Ouwehands Dierenpark te Rhenen op zaterdag 21 december 2019.

Deze dag wordt een gezellige, informele dag waarin we elkaar kunnen ontmoeten en genieten van het dierenpark. Ook is er in de avond als het donker nog het China Light Festival waar jullie naar toe kunnen gaan.

Jullie kunnen zelf bepalen wanneer je die dag komt en wanneer je weer naar huis wilt gaan, zie hiervoor ook het programma op de volgende bladzijde.

Bij de aanmelding verzoeken we om aan te geven met hoeveel personen jullie bij de ontvangst en/of bij het snackbuffet aanwezig bent. Dit in verband met de bestelling van de catering.

Eigen bijdrage voor deze dag:

  • Alle personen met Williams Beuren Syndroom ontvangen wij gratis
  • Kinderen t/m 12 jaar à € 5,-
  • Kinderen ouder dan 12 jaar en volwassenen à € 10,-

Aanmeldingen zijn gesloten.

 

Let op!! Je kunt je uiterlijk tot 1 december opgeven.

Voor vragen kun je contact opnemen  via info@nvwbs.nl of tel. 072 792 07 84

Programma Ouwehands Dierenpark Familiedag Williams Beuren.

Zaterdag 21 december 2019

10:00 uur Vanaf dit tijdstip is het park open. Bij ontvangst wordt u doorgestuurd naar Kahalari. Deze ruimte is voor onze vereniging de gehele dag beschikbaar.

10:30 uur Ontvangst

In de Kahalari is de ontvangst met koffie, thee, limonade voor de kinderen en zoete lekkernij.

11:00 uur Parkbezoek

Na de ontvangst kunt u op eigen gelegenheid het dierenpark bezoeken. U kunt gedurende de dag naar de Kahalari terugkeren voor ontmoetingen met andere gezinnen.

VOL DIERBARE ONTMOETINGEN

Sta neus aan neus met de ijsberen, loop onder de slingerende oerang oetans door en bespied de beren in Expeditie Berenbos, Bewonder de bijzondere nevelpanters, de Afrikaase olifanten, ga op avontuur in Gorilla Adventure of hang de beest uit in RavotAapia, Europa’s grootste overdekte speeljungle.

UNIEK IN NEDERLAND, REUZENPANDA’s

Bewonder de reuzenpanda’s Xing Ya en Wu Wen! Betreed de mystieke wereld van Pandasia en beleef de Chinese sfeer. Ontmoet de reuzenpanda’s en vervolg je reis door Pandasia, dat in traditioneel Chinese stijl is gebouwd.

16:00 uur Snackbuffet
Overheerlijke frietjes, snacks naar keuze, diverse sausjes, en een ‘beestachtige verrassing voor de kinderen. Er wordt onbeperkt frisdranken en sappen geserveerd.

Avond China Light Town
China Light Festival in Ouwehands Dierenpark.
Metershoge lichtkunstwerken toveren het dierenpark om tot een magisch lichtfestival voor jong en oud. Ontdek de magie van het Oosten en ga mee op reis langs de handgemaakte lichtobjecten van Chinese kunstenaars. Geniet daarnaast van Chinees live-entertainment en een nieuwe wintershow.

22:00 uur Sluiting park

Back To Top
X