skip to Main Content
Nieuwe Website NVWBS

Nieuwe website NVWBS

In december 2018 is de vernieuwde website van de vereniging online gegaan. In samenwerking met MEO, een leerwerkbedrijf voor mensen met een beperking, tekstschrijvers en het bestuur is gekeken naar de informatievoorziening richting onze leden en andere geïnteresseerden. We erkennen daarin de verschillende levensfasen en invalshoeken. Of je nu een bezorgde ouder bent op zoek naar informatie en antwoorden op vragen, je net de diagnose te horen hebt gekregen, al volwassen bent, een nieuwsgierige of zoekende specialist bent, of misschien opa, oma, broer of zus van iemand met het Williams syndroom: we streven ernaar om al deze doelgroepen verder te helpen en op de hoogte te houden.

Word lid!

We kregen veelvuldig te horen dat de aanmeldprocedure voor de vereniging problematisch was. We hopen dat nu opgelost te hebben door een duidelijke verwijziging naar het aanmeldformulier op de website te plaatsen. Daarnaast verzorgt MEO ook het eerste contact, zodat je direct geholpen
wordt. Heb je vragen? Bel dan naar tel. 072 792 07 84 of mail naar ledenadministratie@williams-syndroom.nl.

Wil je weten welke activiteiten gepland staan? De agenda staat op de website zodat je niets hoeft te missen.

We zijn dolblij met het fotomateriaal dat beschikbaar is gesteld. Dit kun je op verschillende plekken op de website terugvinden.

Doe mee!

We zullen de website blijven ontwikkelen en horen graag wat jullie ervan vinden. Ideeën, suggesties en persoonlijke verhalen zijn meer dan welkom via bestuur@williams-syndroom.nl.

nieuwe website NVWBS

Back To Top
X